Vårt koncept

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och möteslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla Köpkvarter och Vikdalen. Vi finns till för dig som är företagaren mitt i livet. Vår förhoppning är att våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ett enklare vardagspussel för dig.

Workspace

Workspace

Vi erbjuder olika kontorsmiljöer.
Från lobbylounger till egna kontorsrum.

Hyr kontor hos oss!
People

People

Medlemskapet hos oss innebär även att
ni blir en del av vårt nätverk.

Bli medlem i vårt nätverk!
Conference

Conference

Hyr våra möteslokaler per timme
eller bli medlem på stand-by nivå.

Boka mötesrum!

Vi erbjuder ett utvecklat koncept som kombinerar det traditionella kontorshotellet och dagens coworking space.

Till våra medlemmar erbjuder vi nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, möteslokaler, lounger, reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm. Vårt koncept är enkelt att ta till sig och vi erbjuder hög flexibilitet. Hos oss sitter småföretag, nystartade som etablerade samt filialer och frilansare. Vårt koncept är livsenligt. Det innebär att vi har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. Vi tar fasta på våra medlemmars livssituation och placerar kontoret som navet i deras vardag. Här trivs du, företagaren mitt i livet!

”Våra ledord är Professionellt och personligt, Hållbart och ansvarstagande, Effektivt och lönsamt, Människan och hälsan, Inspirerande och inbjudande, Socialt och engagerande. Fråga oss gärna vad vi menar, så förstår du snart att vi brinner för detta och vill utvecklas tillsammans med dig!”

Service efter behov

Vi låter ert behov styra och utgår ifrån om ni främst har behov av möteslokaler eller en kontorsfunktion. Därefter tittar vi på i vilken omfattning och till vilken servicenivå.

”Vi strävar efter att hålla en personlig och professionell servicenivå. Vi är även noga med att vårt kaffe är ekologiskt och rättvisemärkt, att kontorsvaror i våra kontorsförråd är svanen-märkta och att vi snabbt ska hjälpa er när problem uppstår. Levererar vi inte den service ni känner att ni kan förvänta er? Tala om det!”

Vi tror på en öppen och interaktiv miljö

…där alla kan nätverka och hjälpa varandra att utvecklas. Vår miljö inbjuder till detta och många av våra medlemmar gör affärer med varandra, eller agerar bollplank åt varandra.

I vår generella service ingår fullt möblerade kontorsplatser och konferensrum, lokalhyra, el och fjärrvärme, kök/pentryn med matplatser, snabbt Internet (fiber i fast lina och/eller WiFi), städning dagligen, larm och bevakning, reception, ekologiskt kaffe och te samt en och annan nätverksöl. Vi har även omklädningsrum och dusch för den som springer eller cyklar till jobbet.

Hos oss har våra kunder varierande lokaler

…med många mötesrum i olika storlekar. Härliga gemensamma ytor för mat och fika, samt access till förvaring och skrivare med funktion för kopiering och skanning mm.

Ni sitter i en interaktiv och kreativt stimulerande miljö med möjlighet till events och möten för era kunder. Vi har valt att satsa på kvalitetskaffe från Johan & Nyström. Det är kaffe som är prisbelönt, rättvisemärkt, miljövänligt och ekologiskt.

Välkommen på besök och en kaffe, så berättar vi mer!

Vill du komma i kontakt med oss?

Våra kontorshotell

Nacka Strand

Augustendalsvägen 19
131 52 Nacka Strand

Sickla Köpkvarter

Smedjegatan 8
131 54 Nacka

Vikdalen

Vikdalsvägen 50
131 52 Nacka Strand